BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

perusahaan

PAMBUKA

Xiamen Ruicheng Industrial Design Co., Ltd. didegaké ing 2002 .Digunakake dadi pabrik injeksi plastik cilik ing China, kang wis thukul dadi perusahaan grup, kanthi nutupi area ing luwih saka 10.000 m³, nawakake pelanggan ing saindhenging donya "ONE. -STOP-SOLUTION "saka prototipe cepet, cetakan injeksi plastik, karet silikon, lembaran logam, die casting lan perakitan.

Minangka pabrik Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001, Xiamen Ruicheng nggawe kabeh karya manufaktur miturut standar sing dhuwur banget, sing nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan sing apik banget: saka kutipan cepet, ngasilake produk berkualitas kanthi rega sing cukup kanggo pengiriman ing wektu sing tepat.

  • -
    Didegaké ing 2002
  • -
    20 taun pengalaman
  • -+
    Proyek
  • -+
    negara koperasi

Layanan

Inovasi

Kabar

Service First

  • Xiamen Ruicheng Set Up Its Own Assembly Line

    Xiamen Ruicheng Nggawe Jalur Majelis Dhewe

    Pangembangan perusahaan ora bisa dipisahake saka dhukungan pelanggan, njaga kapentingan pelanggan, nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngurmati pilihan pelanggan minangka cara kanggo kaslametane perusahaan.Tuwuh karo pelanggan, kerja bareng karo pelanggan, golek komunikasi ...

  • Xiamen Ruicheng Group Activities

    Xiamen Ruicheng Group Activities

    Supaya bisa nggawe atmosfer kerja sing semangat, tanggung jawab lan seneng, supaya bisa luwih apik ing karya sabanjure.Xiamen Ruicheng nganakake kegiatan mbangun klompok tanggal 6 Juni 2021, kanthi tujuan kanggo nambah urip para staf saliyane kanggo nguatake tim ...